lördag 24 mars 2018

Bilden av "den förbannade" profeten

Nej, jag är verkligen inte positiv till den där rondellhunden Muhammed och hans religion.
För att vara helt ärlig så förstår jag faktiskt absolut ingenting av att vi 2018 alls praktiserar religion, vilken av dom som helst.

Nu har min bägare runnit över till det här sjuka talesättet Allahu akbar som profeten var den förste som yttrade.
Som ni säkert har hört så är det precis det här dom snubbarna säger som begått terroristbrott de senaste åren.

Allahu akbar betyder "Gud är störst" och tillåt mig tycka att det var en riktigt rutten tanke redan på Muhammeds tid.
Det kanske är lätt att säga att dom menar nog inte det, men jag tycker at det absolut pekar mot att dom faktiskt gör det.

Att gifta bort sin elvaåriga dotter med en gammal gris (jag inte en nöff-gris, you know what I mean) (en nöff-gris måste ju vara att föredra) bara för att det är så man ska göra enligt profeten, bevisar väl just det, att gud och guds ord är störst.
Ens fru eller ens barn eller om det råkar vara krig eller vad fan som helst, gud och hans ord är det viktigaste och det största.
Att det är krig i vissa länder och att dom krigen bara fortsätter verkar absolut vara för att båda sidorna följer guds ord och kan därför inte backa en tum.
Då får det vara krig liksom!!!

Att någon uttrycker Allahu akbar är en riktig varningssignal för den tror att den har en gud bakom sig och kan göra vad som helst.

Jag har länge stört mig på den grejen inom kristendomen att dom ständigt tjatar om förlåtelse när man syndat.
Det verkar vara ett jävla syndande och det spelar väl ingen roll om man syndar då man inbillar sig att man får förlåtelse av en sagogud eller sagojesus sekunden efter.
Sluta synda för fan.

Nu har jag spottat ur mig en stund och tro mig, jag skulle kunna spotta här om det här ämnet natten lång MEN jag är inte helt hopplöst insnöad och inte beredd att ändra mig vad det än gäller.
Därför har jag nu köpt en ny bok (en av mina starka sidor) som jag hoppas ska få mig att förstå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar