onsdag 10 september 2014

Jag vann !!!!!

Jag kan faktiskt inte minnas senast jag vann en tävling eller en utlottning av något som helst slag och visst kan det väl, i alla fall delvis bero på att jag sällan skickar in något nu för tiden.

När det för en månad eller två sedan kom ett mail från Runners world som handlade om löpartatueringar så blev jag såklart intresserad då jag inte bara funderat på utan till och med bestämt mig för att skaffa just en sån under den är hösten.
Först förstod jag inte att det var en tävling, men sen visade det sig att om man delade med sig av sin drömtatuering med löparanknytning så kunde man vinna ett presentkort på tatueringen.

Eftersom min tatueringstanke inte bara var en vild idé utan också hade en liten rolig historia bakom så skrev jag och delade med mig av den.
Just där och då så tyckte jag ju själv att min historia och plan var bra, men att jag skulle vinna föll mig nog aldrig in.
Inte haft en tanke på tävlingen sedan den dagen, men idag kom det då ett meddelande från Runners world på facebook att vinaren var utsedd.

 Så här stod det....

Vi säger grattis till Fredrik Olsson som vill hylla löpningen med följande tatuering och motivering. Fredrik vinner tatuering till ett värde av 2000 kronor hos Salong Betong.

"Jag har det senaste året sprungit maraton i Finspång, Vansbro, Barcelona och Valencia. Snart dags igen i Stavanger. Den 1 november så fyllar jag maraton, dvs. 42 år och 195 dagar. Då har jag länge tänkt att springa ett maraton, men jag har trott att jag skulle få göra det själv. Nu har jag hittat ett lopp (Österlen maraton) just den dagen och givetvis så åker jag dit. Ihop med allt detta så tänker jag tatuera in siffrorna 42195 på mitt vänstra ben."

Ett mail hade visst också dykt upp....

Hej Fredrik!

Stort grattis – det blev du som vann Löpartatueringen på Salong Betong! Vilken bra motivering – vi ser fram emot att få både vidare rapportering från Österlen Marathon och bilder på tatueringen:) Jag kopplar här ihop dig med chefredaktör Stefan Larsén som kommer hålla i den vidare kontakten med Salong Betong.

Lycka till med loppet, tatueringen och löpningen!
Vänliga hälsningar

Nina Nyström
Webbredaktör / Online Editor

RUNNER'S WORLD
Fantastiskt kul självklart !
Tatueringen hade jag gjort i vilket fall som helst, men vad kul att vinna och vad kul att dom vill ha rapport från maarn och bilder på tatueringen.
Min enda chans att komma med i Runners world :-)
Prissumman på 2000:- är ju mer än vad jag hade tänkt att lägga ut.
Frågan är nu vad jag ska hitta på för att i alla fall närma mig 2000:-?
Kanske inte alls mer än vad jag tänkt ?
Kanske just något mer ;-)

2 kommentarer:

 1. Nu har jag äntligen fått tid att surfa in på din blogg igen:-) Vad glad jag blev för din skull över vinsten... jättekul!!! Det ska bli spännande att se bild på den och läsa om ditt födelsedagsmaraton.

  Maria i Gistad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria :-D
   Tatueringen hade blivit av i vilket fall, men tänk om jag hamnar med både bild och text i Runners world...
   Det vore häftigt;-)
   Välkommen hit förresten!

   Radera